Kestopigmentointi

3D kulmakarvatekniikka on uusi meikkaustekniikka, jolla saat haluamasi luonnollisen ja tyylikkään ilmeen kulmiisi. Näytät huolitellulta vuorokauden jokaisena hetkenä.

3D-kulmakarvatekniikassa kulmat piirretään kasvoihin ns. karva kerrallaan,14 rinnakkaista pientä neulaa mahdollistavat luonnollisten kulmakarvojen aikaansaamisen. Tämä tarkka, erittäin hellä ja hienovarainen tekniikka ei lävistä ihoa yhtä syvältä kuin perinteinen konetekniikka.

3D- kestopigmentointi tehdään vain ihon pintaan ja siksi se onkin paljon kulmien tatuointia turvallisempi menetelmä. Väri voidaan säätää alkuperäisen kulmakarvan värin mukaan, minkä ansiosta kulmakarvat näyttävät realistisilta. 3D -menetelmällä väritetään ihon ylimpiä kerroksia, joissa väri pysyy n. 1-3 vuotta riippuen siitä kuinka hyvin iho pitää väriä. Värin pysyvyyttä ei kuitenkaan voi ennustaa etukäteen, se selviää vain kokeilemalla. Pysyvyys voi siis olla vaihtelevaa eri ihmisten ja ihotyyppien mukaan.

Pigmentoinnissa käytettävä mineraaliväriaine on myrkytöntä. Väriaine on nestemäistä, vesiliukoista mustetta, joka on kehitetty erityisesti 3D-kulmia varten, eikä se sisällä raskasmetalleja (myrkytön mineraaliväriaine).” Tämä menetelmä sopii myös nikkeliallergikoille. Omia kulmakarvoja ei höylätä kokonaan pois, vaan omat kulmat jäävät paikoilleen, mutta mikäli omia kulmakarvoja ei ole ollenkaan, sekään ei ole este käsittelylle (esim. Alopecia).

Kuvassa kulmat ennen ja jälkeen käsittelyn