Henkilökunta

Kirsi Lammela
SKY-kosmetologi ja lähihoitaja
puh. 050 528 8088

Kirsi on kauneushoitola Pikkufiinin perustaja ja omistaja. Kirsi on toiminut alalla vuodesta -86 ja on edelleen innostunut työstään ja kehittämään omaa osaamistaan ja Pikkufiiniä. Monien vuosien jälkeenkin mukavat asiakkaat ja kivat työkaverit tekevät työstä mielekkään.

Janina Lotsari
SKY-kosmetologi


Janina aloittanut Pikkufiinissä työharjoittelijana v. 2009 ja jatkanut kosmetologina valmistuttuaan v. 2011. Janinan hoitotarjontaan kuuluvat erityisesti hoidolliset hoidot kuten kasvo-, jalka- ja käsihoidot. Janina tekee myös kestolakkauksia, kestovärjäyksiä ja ripsien pidennyksiä sekä sokerointeja ja hemmotteluhoitoja.

Sara Saloranta
SKY-kosmetologi

Sara on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2012. Lisäksi Sara on suorittanut jalkojenhoidon ammattitutkinnon. Pikkufiinissä Sara tekee kaikkia hoitoja, ja on erikoistunut sokerointeihin, intialaiseen päähierontaan ja 3D-kestopigmentointiin.

Janita Laaksonen
SKY-kosmetologi

Janita on uusin tulokas Pikkufiinissä. Hän on tullut tutuksi jo opiskeluaikana ja valmistuttuaan vuonna 2016 hän aloitti äitiyslomasijaisena. Janitalta onnistuvat kaikki hoidot, mutta erityisesti hieronnat tuntuvat ihanilta Janitan pehmeillä ja hyvillä käsillä.