Vartalohoidot ja hieronnat


Intialainen päähieronta


Hoito sisältää hartioiden, niskan ja pään käsittelyn. Soveltuu stressin hoitoon, päänsärkyyn ja jännitystiloihin. Hoito on erittäin rentouttava ja parantaa unen laatua.


Hyödyt:


  • vilkastuttaa verenkiertoa ja lymfanestekiertoa
  • tasapainottaa kehoa
  • vilkastuttaa kuona-aineiden poistumista kehosta


Kuumakivihieronta


Koko kehon kuumakivihieronta on vaikutuksiltaan lihasjännitystä laukaiseva, syvärentouttava ja aineenvaihduntaa aktivoiva.
Hieronta tapahtuu lämpimillä kivillä ja aromaattisella öljyllä. Koko vartalon kuumakivihieronnassa käydään läpi seuraavat hoitoalueet: jalkapohjat, varpaiden välit, jalat, lantio, selkä, kädet ja kasvot. Kuumakivihieronta on erittäin rauhoittava ja rentouttava uutuus kiireiseen elämänrytmiimme. Tule nauttimaan ja kokemaan lämpöisten kivien ja hieronnan rentouttava vaikutus! 


Aromaattinen hieronta on luontaishoito, joka keskittyy mielen ja koko kehon hoitamiseen. Kokemuksena rentouttava ja miellyttävä koko vartalon hemmotteluhoito. Hieronnassa käydään läpi selkä, niska-hartia seutu, päänahka, kädet, jalat ja jalkaterät. Käytämme pohjaöljynä hieronnassa viinirypäleensiemenöljyä, joka sopii myös allergikoille. Käyttämämme eteeriset öljyt soveltuvat iholle ja niistä valta-osa on ekolaatua, mikä tarkoittaa luonnonmukaisesti ja valvotusti kasvatettuja sekä luonnonvaraisia korkealaatuisia täysin aitoja höyrytislattuja ja puristettuja eteerisiä öljyä.


Lymfa Boots - paineluterapiahoito


Lymfa Boots -paineluterapia on erinomainen hoitolaite kaikille, jotka kärsivät turvotuksesta, kivusta ja epätasaisesta ihosta.
Lymfaattisella paineluterapialla saadaan nestekierto paremmaksi kaikkialla kudoksessa. Säännöllisellä Lymfa Boots -hoidolla selluliittikudos tasoittuu, rasvaaineenvaihdunta parantuu ja nestekierto tehostuu. Lymfaattinen hieronta sopii erinomaisesti kaikille seisoma- tai istumatyötä tekeville turvotusten poistoon ja ennaltaehkäisyyn sekä runsaasti liikkuville lihashuoltoon. Hoidossa tapahtuva paine ja stimulaatio edistää verenkiertoa. Kun veri virtaa tehokkaasti kehon läpi, se estää kehon sisäisten kudosten turpoamista. Verenkierron tehostuminen taas kuljettaa runsaasti kehon toiminnolle välttämätöntä happea ja riittävä hapen saanti edistää vioittuneen kudosten paranemista ja kiinteyttää ihoa. Lymfa Bootseilla voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä myös suonikohjuja.