Kasvohoidot

 

Jokainen kasvohoito on mukautettu ihosi erityistarpeiden mukaan ja on aina yksilöllisesti valittu hoitokokonaisuus. Kaikkiin kasvohoitoihin voidaan yhdistää hoidon tehoa lisäävä laitehoito. Käytössämme ovat laser, radiofrekvenssi, SkinPen mikroneulaus, timanttikuorinta ja sonoscrub-ultraäänihoidot. Hoitolastamme löydät laajan valikoiman kotihoitotuotteita käyttämistämme tuotesarjoista.

 

 

Neostrata

 

Jokainen kasvohoito tehdään ihosi sen hetken tarpeen mukaan. AHA-happo kuorii hellävaraisesti ihon pintakerrosta irrottamalla kuolleet ihosolukot. Lisäksikuorinta edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista. Myös elastiini ja kollageeni vahvistuvat. AHA-happo on erittäin tehokas ärsyttämättä ihoa. Hoito ei vaadi palautumisaikaa ja se voidaan tehdä joko kuorivalla hapolla tai ilman. Iho voi hieman punoittaa tai kiiltää hoidonjälkeen. Suositeltavaa on käydä hoidoissa säännöllisesti ihon tarpeen mukaan sekä yhdistää kotihoitotuotteet hoitokokonaisuuteen. Jo ensimmäinen happohoito antaa näkyviä tuloksia.

 

 

 

Laitehoidot

 

Radiofrekvenssi eli RF-hoito
Caretech RF hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kudossäikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho "kutistuu" ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. Multipolaarinen RF toimii 6:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella. Koska taajuus keskittyyhoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

Caretech RF-Cryo

Caretech RF-Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihonkiinteytys. Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

 

SkinPen –mikroneulaus on tehokas hoitomuoto, jossa automaattisen neulauskynän avulla ihoon tehdään mikrokanavia hyvin ohuilla neuloilla. Uuden teknologian ansiosta mikroneulaus on huipputehokas ja turvallinen, ilman pitkää toipumisaikaa. Tulosten saavuttamiseksi suosittelemme 3-6 hoidon sarjaa.

 

Miten SkinPen hoito toimii?

Mikroneulaus, eli kollageeni-induktioterapia, on ihoa minimaalisesti lävistävä, nuorentava käsittely, joka auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä, hoitaa arpia ja nuorentaa ikääntyvää ihoa. Yhdistellen iholle välttämättömiä aktiiviaineita, kuten kantasoluja, hyaluronihappoa, peptidejä, kollageenia ja vitamiineja, voidaan hoitaa yksilöllisesti ihon tarpeita. Säädettävät neulojen pituudet ja neulojen määrät mahdollistavat eri ihoalueiden täsmällisen hoidon. SkinPen mikroneulauslaite stimuloi kehon luonnollista paranemisprosessia, aiheuttaen kudokseen hallittua traumaa. Nämä mikrokanavat aktivoivat ihoa tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia parantaen ihon rakennetta ja lisäten kimmoisuutta. Verisuonten- ja kollageenin uudismuodostuksen myötä ihon rakenne ja kiinteys paranevat. Myös arvet, laajentuneet ihohuokoset ja raskausarvet vähenevät.

 

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja.

 

Loistavat hoitotulokset:
 • Epätasainen ja samea ihonsävy
 • Ikääntynyt ja veltostunut iho
 • Laajentuneet ihohuokoset
 • Arvet
 • Hyperpigmentaatio
 • Couperosa
 • Rosacea
 • Rypyt ja juonteet
 • Hiustenlähtö

 

 

TIMANTTIHIONTA uudistava - kirkastava - tasoittava 

Laitehoito, joka kuorii ja poistaa kuollutta, hilseilevää pintasolukkoa. Hionta lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä parantaa hoitoaineiden imeytymistä. Hoitopäiden ja säädettävän imun ansiosta hoidon tehokkuuttavoidaan säädellä eri ihotyypin ja hoitotavoitteiden mukaan. Hoito on kivuton eikä vaadi toipumisaikaa. Jo ensimmäisen kerran jälkeen iho näyttää sileämmältä ja kirkkaammalta, mutta sarjahoitona saadaan paremmat tulokset.

 

Hoitokohteet:

 • harmaa eloton iho
 • Arvet, aknearvet
 • Pigmenttimuutokset
 • Tukkeutunut iho
 • Laajentuneet huokoset
 • Rasvainen iho
 • Herkkä silmänympärysiho